Ferielejlighed med tagterrasse og udsigt over Middelhavet

Lejlighedens samlede brutto areal er på 176 m2, incl. trappeareal og parkeringsplads.


Første sal med et samlet areal på 95 m2: Stort køkken med tilhørende bryggers. I køkken forefindes keramisk komfur med ovn, 2 dørs køle- og fryseskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, elkedel, toaster, kaffemaskine, espressokande samt vaskemaskine. Der er gryder, pander og andet kogegrej til madlavning.


Stor stue med udgang til mindre sydvendt solterrasse (15 m2), hvorpå der er et bord og 6 stole. I stuen er der sofa til tre personer samt to lænestole. I den modsatte ende af stuen er der et spisebord til 6 personer. Der er desuden tv og DVD. I stuen er der aircondition og varme.


Stort soveværelse med dobbeltseng (1,50 m x 1,90 m) og to sengeborde. Der er indbyggede skabe til tøj. Der er aircondition og varme i soveværelset, som har adgang til eget badeværelse, hvor der er badekar og bruser. Der er hårtørrer og rumopvarmer på badeværelset. Desuden er der strygejern i lejligheden.


Lidt mindre soveværelse med sengebord og to senge. Den ene er en dobbeltseng med målene (1,30 m x 1,90 m). Den anden seng har målene (0,90 m x 1,90 m). Her er ligeledes indbyggede skabe til tøj samt aircondition og varme.


Vi har også en tyk luftmadras til at sove på. Den har målene 1,90 m x 1,00 m x 0,33 m.


Der er desuden en "rejseseng" (0,60 m x 1,20 m) til børn på 0 - 3 år eller maks. 18 kg. Sengen er købt i Danmark og er EU godkendt. Der er ligeledes en siddestol til montering på en af lejlighedens øvrige stole. Stolen er også til børn under 3 år.


Herudover er der et mindre badeværelse med toilet og brus. Her er ligeledes en rumopvarmer.


Vindeltrappe op til solterrassen.


Anden sal med et samlet areal på 64 m2: Solterrasse (50 m2) med bord og stole til 6 personer, hvor der også forefindes 4 solsenge og parasol. Der er desuden en bruser og en kuglegrill.

Der er også et mindre værelse med en seng (0,90 m x 1,90 m). Værelset bruges også til opbevaring af stole + hynder og tørrestativ m.v. I rummet er der forskellingt badeudstyr fri afbenyttelse. Der er desuden aircondition og varme.

Fra solterrassen er der udsigt til poolområdet samt udsigt ud over Middelhavet, der ligger ca. 250 meter væk. I den modsatte retning er der udsigt ind over land med udsigt til bjergene.


Desuden hører der egen parkeringsplads (nr. 25) med til lejligheden.


EKSTRA SERVICE: Vi har en aftale med et servicefirma i forhold til gæster i vores lejlighed. Firmaet fungere på samme måde som receptionen på et hotel og vil kunne være behjælpelige med at løse både små og store praktiske problemer. 


NB: I perioden 1. maj - 31. oktober kan der  forekomme musik fra et nærliggende hotel.